ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

()

Χρυσούλα Λιαποπούλου |

Kαθηγήτρια κλασσική κιθάρας & Γραμματειακή Υποστήριξη

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977.
Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε την ενασχόληση της με την μουσική, με κλασική κιθάρα, χορωδία και θεωρητικά. Συνέχισε τις σπουδές της με τον Βαγγέλη Μπουντούνη, ολοκληρώνοντας την σχολή αυτή με το πτυχίο κλασικής κιθάρας και βαθμό “Άριστα” παμψηφεί, από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Απόφοιτος του Μουσικού Πειραματικού Λυκείου Παλλήνης. Το 1996 εισήχθει στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της με βαθμό “Άριστα” στα ανώτερα θεωρητικά (πτυχίο ειδικού αρμονίας) με καθηγητή τον Δημήτρη Λιωνή στο Ωδείο Αthenaeum.Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην κλασική κιθάρα με τον Γιώργο Μουλουδάκη.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια κλασικής κιθάρας(Πατρών, Ιωαννίνων, Ηρακλείου κ.α) καθώς και μπαρόκ αλλά και μοντέρνας μουσικής..Συμμετείχε σε ορχήστρες (οι “Κιθαριστές” του Βαγγέλη Μπουντούνη) καθώς και σε διάφορα μουσικά σχήματα με εμφανίσεις στο Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής, Παλλάς, Ζάππειο Μέγαρο κ.α.

Διδάσκει για πολλά χρόνια κλασική κιθάρα σε Αθήνα και επαρχία.
Από το 1996, συνεργάζεται με το Ωδείο “Θαλής” ως καθηγήτρια κλασσική κιθάρας και ταυτόχρονα λόγο της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο του Ωδείου έχει αναλάβει την Γραμματειακή υποστήριξη του Ωδείου «Θαλης»